Lacrimi

De o vreme, iubitul meu îmi lăsa indicii: o revistă Metropolitan Bride pe-un colț de masă, în locul HWM-ului, o pagină a unui organizator de nunți în browserul telefonului, o mostră de tort. Nu era genul de relație care să meargă într-acolo, o acceptasem amândoi ca deschisă, totuși…

Aseară, la restaurant, mi-a spus: „Am ceva pentru tine!” și mi-a împins plicul frumos ornat pe fața de masă stacojie. Ochii mi s-au umezit când vârfurile degetelor ni s-au atins.

Dar numai când l-am desfăcut pleoapele mi-au împins lacrimile pe obraji. Era invitația la nunta lui.

Despre Alexandru LAMBA

Alexandru LAMBA a scris 6 articole în Revista de suspans.

Alexandru Lamba s-a născut în 1980, la Brașov. A absolvit facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor din cadrul Universității Transilvania Brașov. În prezent lucrează în domeniul IT. A debutat în paginile Gazetei SF în iunie 2013, publicând apoi mai multe povestiri în aceeași publicație, precum și în revistele Nautilus, Ficțiuni, Fantastica, Helion, EgoPhobia și Argos Magazine. A debutat pe hârtie în martie 2015, în revista Galileo Science Fiction & Fantasy (Millennium Books, 2015), publicând apoi și în Colecția de Povestiri Științifico-Fantastice (CPSF) Anticipația (Nemira, 2015). Este prezent în Almanahul Anticipația 2016 (Nemira, 2015) și în antologii Argos Doi (MediaTech&Texarom, 2015), EXIT povestiri de dincolo (Eagle, 2016), GALAXIS noua operă spațială (Eagle, 2016) și în volumul 3.3 (Tritonic 2016). A debutat în volum propriu cu romanul „Sub steaua infraroșie” (Tritonic, 2016), iar în 2017 a publicat al doilea roman, „Arhitecții speranței” (tritonic 2017). De la începutul lui 2015 conduce fanzinul Gazeta SF.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *