Mica vacanță mare

De cum răsare colțul ierbii și încep mierlele să cânte, mă apucă dorul de ducă și fugă, cu mâncărimi în tălpi și furnicături pe șira spinării. Visez la o lungă vacanță pe care să mi-o petrec într-o grădină înverzită, la umbra unui pom, citind (cel puțin) câte o carte pe zi. Cumva, în mintea mea, ideea de vacanță are conotații rustice, deși nu mă dau înapoi nici de la a-mi petrece timpul liber străbătând la pas orașe necunoscute sau urcând pe creste de munți. Cât timp este departe de București, orice loc poate fi pentru mine o destinație de vacanță.
Și cum diversele activități îmi permit să fiu departe de București mai mult cu gândul decât cu trupul, am decis să primesc ce vacanță mi se oferă.
Revista de suspans a fost cea mai îngăduitoare, așa că vom trișa împreună, luând o mică vacanță mare, să ne bucurăm de căldură și de aer proaspăt. De azi până la toamnă.

În acest răstimp, adresele de email, paginile de Facebook și de Instagram asociate revistei vor fi disponibile pentru salutări, comunicări, colaborări.

Despre Cezarina Nicolae

Cezarina Nicolae a scris 54 articole în Revista de suspans.

Cezarina este autoare de proză fantastică (sub pseudonimul Cezarina Anghilac), prezentă în mai multe reviste online. Una dintre povestirile ei se regăsește în antologia Best of Mystery & Horror #1. A urmat cursurile celei de-a doua ediții a Atelierului de scriere creativă SF&F, iar din noiembrie 2015 are în grijă sumarul Revistei de suspans. De două ori pe lună moderează ateliere creative la Clubul Scriitoarelor și participă la cenaclul literar al Secției 14.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *